dimarts, 16 de març del 2021

TALLERS DE DESCOBERTA DEL BOSC

 

VINE A DESCOBRIR EL BOSC AQUESTA PRIMAVERA! 🌲

 
A L'ESCOLA DEL BOSC D'ESPINELVES FAREM TALLERS DE DESCOBERTA DEL BOSC PER A INFANTS ENTRE ELS 5 I 10 ANYS D'EDAT DURANT 6 DISSABTES DELS MESOS D'ABRIL, MAIG I JUNY

DESCOBRIREM LA FLORA I FAUNA DEL NOSTRE ENTORN A TRAVÉS DE PETITES RUTES. CONEIXEREM ELS RASTRES DELS ANIMALS, CONSTRUIREM CABANES, UTILITZAREM GUIES DE FLORA I FAUNA, POSAREM EN PRÀCTICA L'ORIENTACIÓ, DESCOBRIREM LES CÀMERES DE FOTOTRAMPEIG, OBSERVAREM AMBFIBIS A LA BASSA, I MOLTES ALTRES AVENTURES QUE ENS ESPEREN ALS BOSCOS D'ESPINELVES! 

- DATES:

ABRIL: 10 i 24

MAIG: 8 i 22 

JUNY: 5 i 19 

* PUC VENIR NOMÉS UN O DOS MESOS??? SÍ! Però l'assistència és pels 2 dissabtes del mes, per tant, els pagaments es faran el primer dissabte de mes. En les inscripcions es pot escollir si es vol venir 1 mes, 2 o els 3 sencers (en total són 6 dissabtes). 

* HE DE PORTAR MOTXILLA? SÍ! Amb un petit esmorzar (fruita, fruit secs...per mig matí) i sobretot, AIGUA! També es recomana dur mocadors i la mascareta pels majors de 6 anys! 

* Es recomana esmorzar bé a casa i portar posada la crema solar i repelent de mosquits (sobretot el mes de juny!).

* Es recomana venir vestits com a cebes, per capes. 

*Es crearà un grup de Whatsapp només per les famílies participants als tallers. D'aquesta manera si hi ha dubtes o qualsevol canvi d'última hora s'informaria a través d'aquest grup. Les fotos i vídeos de les activitats també es passaràn via Whatsapp. El grup es desactivarà de seguida que s'acabin les activitats al mes de juny. 

* QUÈ PASSA SI PLOU?? L'activitat es desenvoluparà igualment, per tant, si hi ha previsió de pluja és important que vinguin ben equipats amb roba impermeable. En cas d'avís de mal temps que impedeixi fer l'activitat a fora (calamarsa, tempesta, vent fort...) ho faríem dintre del refugi.  

 * PER MÉS INFORMACIÓ: 

655.11.08.77 / espinelves@lescoladelbosc.org 

 

🐸 INSCRIPCIONS TALLERS DISSABTE