CONTACTA'NS!L'ESCOLA DEL BOSC D'ESPINELVES
C/ Les Escoles, 21 - Centre Poliesportiu del municipi
17405 Espinelves
Tel. 655.11.08.77
lescoladelboscdespinelves@gmail.com

ALTRES XARXES SOCIALS
Instagram: lescoladelboscdespinelves
Facebook: L'Escola del Bosc d'Espinelves
WhatsApp: 655.11.08.77
-------------------Legalitat i condicions d'ús de dades personals:
El blog de l'Escola del Bosc, així com totes les altres xarxes socials que la nostra entitat utilitza (e-mail, Facebook, Instagram, YouTube, Google...) están dedicades a fer difusió de les activitats que organitza la nostra entitat, així com de la divulgació de temes d'infància, educació, lleure i medi natural que creiem que poden ser d'interès pels nostres seguidors.

Política de privacitat i protecció de dades de carácter personal:
En cumpliment amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril de 2016, més conegut com a Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), t'informem en aquest document de tots els detalls de la nostra política de protección de dades personals. Si després de llegar-lo vols fer-nos arribar qualsevol consulta sobre algun aspecto de privacitat, pots escriure'ns a la següent adreça electrònica: escoladelbosc@gmail.com y estarem encantades d'aclarir tots els teus dubtes.

Qui és el responsable del tractament de les tevés dades personals?
El responsable és l'Associació per a la infància, l'educació, el lleure i el medi natural, L'Escola del Bosc (en endavant l'Escola del Bosc), amb NIF G66090291 i domicili al C/ Escoles, s/n, 08719 Rubió.

Com hem obtingut les tevés dades de caràcter personal?
La GDPR entèn com a dada de caràcter personal qualsevol información que serveixi per a identificar a una persona natural, pel que no són objecte d'aquesta llei les dades relatives a escoles, associacions, centres dedicats a formació o activitats extraescolars, o qualsevol altra entitat. Si que ho són, en canvi, les dades que ens hagis facilitat en algun momento si ets una persona física, com el teu email o, fins i tot, el teu nom, telèfon o adreça. 
Totes aquestes dades personals ens els has facilitat tu mateix/a en algun momento de la nostra relació.

Per a què utilitzem les teves dades?
L'email que ens proporciones ens serveix tant per posar-nos en contacte amb tu en cas necessari, per fer-te arribar informació referent a les nostres activitats i projectes, sol.licitar la teva ajuda o compartir continguts.
En qualsevol momento pots demanar donar-te de baixa de les nostres comunicacions a través d'email.

On estan emmagatzemandes les teves dadesQuant de temps les conservem?
Les teves dades estan emmagatzemades al nostre servidor. En principi, conservem totes les teves dades dins la nostra base, menys si ens indiques el contrari. Al cap d'un temps prudencial, en el qual no s'han utilitzat o ja no se'n fan cap ús perquè l'activitat a la que feien referència ha finalitzat, es destrueixen automàticament.

Quan i per quin motiu podem facilitar les teves dades a tercers?
En cap cas posarem a la venda les teves dades personals, i únicament les compartirem en cas de requeriment legal estrictament necessari i amb proveïdors tecnològics que utilitzem per oferir els nostres serveis. Tots aquests proveïdors garantitzen un tractament adequat de les dades.

Quins són els teus drets?
Pots exercir els teus drets d'accés, rectificació, supresió i portabilitat, limitació i/o oposición al tractament, a través de l'adreça electrònica indicada més amunt.


Advertiment legal: 
“T’informem, com a destinatari dels nostres missatges, que el correu electrònic i les comunicacions per mitjà d’ Internet no permeten assegurar ni garantir la confidencialitat dels missatges transmesos, així com tampoc la seva integritat o la seva correcta recepció, pel que l’emissor no assumeix cap responsabilitat per aquestes circumstàncies. Si no consenteixes en la utilització del correu electrònic o de les comunicacions a través d’ Internet et preguem ens ho comuniquis de manera immediata. Així mateix, et comuniquem que la distribució, còpia o utilització d'un missatge, o de qualsevol document adjunt a aquest, qualsevol que fos la seva finalitat, estan prohibides per la Llei.“
Si no desitges rebre més informació sobre l'Associació l'Escola del Bosc, pots enviar un correu electrònic a: escoladelbosc@gmail.com, indicant la voluntat de donar-te de baixa d'aquest servei.