dijous, 11 d’abril del 2024

CASAL D'ESTIU 2024!

 VINE A PASSAR UN ESTIU SALVATGE! 


OBRIM INSCRIPCIONS PEL CASAL D'ESTIU D'ESPINELVES 2024! 💥

Enguany el casal serà de 5 setmanes: del dilluns 1 de juliol al divendres 2 d'agost. 

Un estiu més ens fa molta il·lusió compartir aquests dies amb els vostres fills/es al bosc. Aquest serà el 5è aniversari del nostre casal al bosc! 

Què hi trobareu??? Noves amistats i vells retrobaments, aire lliure i llibertat, tallers de natura, gimcanes pel poble i el bosc, excursions, bushcraft, ioga al bosc, banys al riu, educació ambiental, joc lliure, bivac, observació del nostre entorn, jocs sensorials... en definitiva, molta AVENTURA i DIVERSIÓ!

*Tota la informació la tindreu al dossier informatiu que us farem arribar via correu electrònic*👉CLICA AQUÍ PER A REALITZAR LA INSCRIPCIÓ:  INSCRIPCIÓ CASAL 2024

👀ATENCIÓ: Un cop feta la inscripció telemàtica, rebreu un correu amb el dossier informatiu del casal, així com un full d'autoritzacions adjunt el qual s'ha de signar i entregar en mà màxim el primer dia de casal. Sense aquest full l'infant no podrà començar l'activitat. 


Uns dies abans de començar, com sempre, us afegirem al grup de WhatsApp del casal per comunicar allò essencial abans de començar i/o resoldre algun dubte. Un cop comença el casal, utilitzem aquesta eina per enviar-vos les fotos/vídeos setmanals.