dilluns, 4 de maig del 2020

CASAL D'ESTIU A L'ESCOLA DEL BOSC D'ESPINELVES!Ja estan obertes les INSCRIPCIONS pel CASAL D'ESTIU 2020 a l'Escola del Bosc d'Espinelves!

Aquest curs està sent una mica diferent i, després de tant confinament, tantes setmanes tancats a casa, els infants necessitaran, més que mai, exterioritzar i compartir emocions, retrobar companys, fer nous ami@s, respirar aire pur i tenir contacte amb la natura.


Us adjuntem el cartell informatiu del casal, així com tota la documentació necessària que ens heu de fer arribar correctament complimentada.

Podeu fer la vostra inscripció de manera telemàtica i fer-nos arribar la resta de documentació necessària (autoritzacions, fotocòpies dni i tarja sanitària) el primer dia d’activitat o bé per correu electrònic: espinelves@lescoladelbosc.org 

Les inscripcions s'han de fer per setmanes i les places són limitades (seran acceptades segons l'ordre d'arribada).

Aquest any, degut a les circumstàncies excepcionals que estem vivint i a la incertesa que ens deparen els següents mesos, els pagaments de confirmació de plaça es realitzaran de la següent manera: una vegada confirmat pel Govern que podem tirar endavant el casal, ens posarem en contacte amb les famílies inscrites  (via e-mail o telèfon) per donar un termini de pagament en el qual s'haurà d'abonar la quota corresponent en el següent número de compte:


CAIXA GUISSONA, IBAN:   ES58 3140 0001 9700 1399 0400


Per tal de poder garantir un correcte funcionament del casal, s'avisa que els infants esmorzaran, dinaran i faràn la migdiada (qui ho necessiti) al bosc. Aquests dies no hi ha adaptació amb pares.


Per a qualsevol qüestió, estem a la vostra disposició.
Sempre estarem encantats/des de poder compartir amb vosaltres les experiències de la vida al bosc.Moltes gràcies per la vostra confiança!

L'Equip del Casal d'Estiu de l'Escola del Bosc d'Espinelves