diumenge, 4 de març del 2018

Programació Tallers a l'aire lliure - Març, abril i maig de 2018 (Espinelves)

Us presentem la programació de tallers a la natura pels boscos d'Espinelves per a tota la família a partir d'aquest mes de març:

 


Les dates i els tallers són els següents:
  • 24 de març de 2018, de 10:30 a 13 h. - Taller d'Orientació, Fem un mapa excursionista (a càrrec del Salvador Sala, cartògraf de Monteditorial)
  • 14 d'abril de 2018, de 10 a 13 h. - Taller de primers auxilis al bosc (a càrrec de l'equip del Centre Excursionista de Taradell) 
  • 28 d'abril de 2018, de 10:30 a 13 h. - Taller de protecció i prevenció de la natura, Vigilants del bosc (a càrrec del coordinador i de l'equip de voluntariat d'ADF Guilleries Montseny)
  • 12 de maig de 2018, de 10:30  a 13 h. - Taller de flora i fauna, coneixement de l'entorn (a càrrec del Xavier Blancafort, biòleg de L'Escola del Bosc d'Espinelves, i de l'equip)

Els tallers són gratuïts i cal fer inscripció prèvia. Us podeu inscriure a un taller en concret o als quatre tallers.
El lloc de trobada és el Refugi de L'Escola del Bosc d'Espinelves (c. Les Escoles, 21, Espinelves, Centre Cultural). Només cal que vingueu amb l'esmorzar i amb ganes de participar-hi. 

És una oportunitat per gaudir i aprendre en família en un entorn incomparable i per conèixer i experimentar de ben a prop els beneficis de l'educació a la natura. 

JA US HI PODEU INSCRIURE! US HI ESPEREM A TOTES I TOTS!